Sarıgöl Atatürk Ortaokulu'nda yapılan 'İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu' toplantısına Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç, Sarıgöl Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Hafize Bayraktar, Sarıgöl İlçe Jandarma Komutanı Vekili Ebubekir Tekin, daire amirleri, okul müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.
Toplantının açılış konuşması Hayat Boyu Öğrenmeden Sorumlu Şube Müdürü Mustafa Açıkgöz tarafından yapıldıktan sonra Sarıgöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Oruç, merkezin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Önümüzdeki dönemlerde açılacak kurslar için katılımcılardan bilgi alan Hasan Oruç, 'Yaygın Eğitimi Kurumları Yönetmeliği gereğince gerçekleştirdiğimiz toplantı bizim için çok yararlı geçti. Katılımcı amir ve temsilcilerimizin istekleri doğrultusunda önümüzdeki dönemlerde açacağımız kursları ve kurumlarla yapacağımız işbirliği protokollerini konuştuk. Toplantımızı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte organize ederek ağustos ayında tekrar yapacağız. Bu toplantımızda ocak ayında yapmış olduğumuz toplantıdaki aldığımız kararların değerlendirmesini yapacağız' dedi.