Özel günleri Samsunlular için daha özel kılan Taşocak Fırın, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde de birbirinden güzel sürprizlerle müşterilerini yine mutlu etti. Bu özel gün için konuklarını çiçeklerle karşılayan Taşocak Fırın, şanslı bir müşterisine de teş taş yüzük hediye etti.

SAMSUN'DA BİR İLK
Kuruldulduğu günden bu yana Samsun halkına en kaliteli hizmeti veren Taşocak Fırın ortaklarından Aytekin Taşocak ''Güler yüzümüz ve kendimize özel lezzetlerimizle müşterilerimizde bir fark yarattığımızı düşünüyorum. Diğer bir farkımız da, özel günleri es geçmeyişimiz. Her yıl geleneksel olarak 14 Şubat Sevgililer Günü'nü müşterilerimize jestler yaparak kutluyorduk. Bu sevgililer gününde şimdiye kadar Samsun'da yapılmamış bir sürprizle, rastgele seçtiğimiz müşteri çiftimize tek taş yüzük hediye ettik. 14 Şubat'tan önce, ticari kaygı ile kimseye de tek taş yüzük hediye edeceğimizin reklamını yapmadık. Çünkü misafirlerimizin cebindeki para değil, yüzündeki gülümseme bizim için daha önemli. Biz gönülden bir hediye vermek istedik. Bizim işimiz hediyelerle, hizmetle ve kaliteli ürünlerimizle onları memnun etmek. Hem ürünlerimizin kalitesi hem de hizmet anlayışımız açısından çıtamız yüksek. Biz müşterilerimize verdiğimiz değerden dolayı, sektörde bir ilke imza attık. Ve bu uygulamayı büyük bir mutlulukla devam ettiriyoruz. Elbette bu durum müşterilerimizin hoşuna gidiyor. Hem onlar mutlu oluyor, hem de biz'' dedi.

İNANILMAZ BİR JEST
Taşocak Fırın'da pasta aldığı sırada aniden tek taş yüzük hediye edilen Fatma Bekdemir çok şaşkın olduğunu ifade ederek, ''Böyle bir şey hiç beklemiyordum. İnanılmaz bir jest. Çünkü Samsun'da bir işletmenin böyle büyük bir sürpriz yaptığını daha önce hiç görmedim. Çok fazla şaşkınım ve tabii mutluyum. Taşocak Fırın'ın ürünlerinin kalitesini ve müşterileri ile olan ilişkisini çok seviyoruz. Bize, özel olduğumuzu yaptıkları her işle hissettiriyorlar. Her fırsatta da böyle jestlerle mutlu ediyorlar. Yıllardır keyif alarak ailecek geliyoruz, onları da ailemiz gibi hissediyoruz ve her geçen gün kalitelerini yükselttiklerini görüyoruz. Bizi bu kadar çok düşündükleri için Aytekin Bey'e ve tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

TAŞOCAK FARKI HER ZAMAN ORTADA
Fatma Bekdemir'in eşi Serdar Bekdemir ise böyle bir sürpriz yapılacağını asla tahmin edemeyeceğini söyleyerek, ''Bizim için çok değişik bir sürpriz oldu. Ben de tıpkı eşim gibi çok şaşkınım. Çok güzel bir organizasyon olmuş. Taşocak Fırın'ı özel günlerde farkını her zaman ortaya koyuyor. Bu defa da inanılmaz güzel bir şekilde bizi mutlu etti. Herkese çok teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Zerrin SOMUNCU