Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), Ocak ayı meclis toplantısını Hüseyin Yalgın başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda 7 gündem maddesi görüşülüp kabul edilirken, 2017 yılı faaliyetleri için yönetim kurulu ibra edildi. Toplantıda ayrıca iki üye de gündem dışı olarak söz aldı.

ELEŞTİRİLER HAKSIZ

Konuşmaların ardından STSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, ocak ayı faaliyetleri konusunda üyeleri bilgilendirdi. Yaptığı konuşmada Samsunspor'a yardım konusunda da açıklamada bulunan Murzioğlu, haksız eleştirilere maruz kaldıklarını ifade etti.

YÜZDE 122'LİK GERÇEKLEŞME

2017 mali bütçe hakkında bilgi veren STSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yiğit Tören, "2017 bütçesi 7 milyon 40 TL olarak meclise sunulmuştu. Gelir bütçemiz 2017 sonu itibariyle 8 milyon 615 bin TL gerçekleşti. Yani gelir bütçemizde yüzde 122'lik bir gerçekleşme oldu. Gider bütçemiz de ise 5 milyon 562 bin TL'lik bir gerçekleşme oldu. Bakıldığında 3 milyon 209 bin TL tasarruf yapıldı. Bu anlamda başarılı bir yönetim gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz" diye konuştu.
2017 STSO Yönetim Kurulu ibrasına yönelik gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Barış BUDANOĞLU