Kış mevsiminin en hissedilen bu günlerinde Bitlisli minik öğrencilere, hediyelerini AK Parti Atakum İlçe Başkanı Av.Haluk Köksoy, Atakum Teşkilat Başkanı Can İsmail Altakan ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Cemile Diktaş sundu. Samsun 'Umut Eli' Projesi'nin Bitlis'e giden ekibini, Bitlis AK Parti Güroymak İlçe Başkanı Öztürk Uğiş karşılayarak, okullarda hediyelerin dağıtımında katılım sağladı.

'Bir kıvılcım başlattık'

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Av. Haluk Köksoy yaptığı açıklamada, 'Atakum olarak kapsamlı bir çalışma yaptık ve bir kıvılcım başlattık. Hazırladığımız proje kapsamında 2 köy okulunda eğitim gören çocuklarımızın ihtiyaçları doğrultusunda malzemeleri sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizin gözlerindeki ışıltıyı gördük ve çok duygulu anlar yaşadık. Çünkü zor şartlarda bu karda kışta çocuklarımız eğitim görüyorlar. Biz de elimizden geldiğince yanlarında olmaya çalışıyoruz. Hiçbir şey geleceğin fidanları çocuklarımızı mutlu etmek kadar haz veremez. Abileri ve ablaları olarak hayatlarında onlara güzel bir anı bırakmak istedik. Yüzlerinde tebessüm oluşturabildiysek ne mutlu bize. Bu memleketin onlara ihtiyacı var' dedi.

Köksoy, Can İsmail Altakan ve Cemile Diktaş'a teşekkür ederek, 'İnsanları anlamak, insanlara yardım etmek genel vazifemiz. Bu şekilde bir şeyleri değiştirmeye ya da birilerinin hayatında izler bırakmaya çalışıyoruz' diye konuştu.