Samsunspor, deplasmanda oynayacağı Altınordu maçı hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Kayyum Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz antrenman sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

KRİZ DEVAM EDİYOR

Samsunspor'daki mali krizin devam ettiğini vurgulayan Samsunspor Kayyum Yönetimi Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz ise şunları söyledi:

'Samsunspor'daki ekonomik kriz devam ediyor. Taraftarlarımızın ve iş adamlarının kulübe desteklerinin devam etmesi gerekiyor. Özellikle eskiden forma giymiş ve alacakları yüzünden ceza alma riskimiz olan futbolcuların alacaklarının ödenmesi noktasında şehrin dinamiklerinden ve iş adamlarından yardım bekliyoruz. Bu eski futbolcu borçları ödenmezse ileri ki transfer dönemlerinde de tahtamız açılmayabilir. Başka cezalar da yiyebiliriz. FİFA futbolcu alacakları konusunda financial fair-play kapsamında genellikle oyuncuları haklı buluyor. Samsunspor'un şu anda eskiden forma giymiş yabancı oyunculardan Zola, Ekigho, Adilovic, Kone, Lumu, Brands, Bahia, Fink, Larbi, N'Diaye ve Muyters'in eski alacaklarını ödemesi gerekiyor. Aksi takdirde Samsunspor'u daha zor günler bekleyebilir.'