Samsun 2. EV'leniyoruz Fuarı'na katılan Simay Moda, standında birbirinden şık abiyeleri sergiledi. Fuarda hayranlık uyandıran iki defile gerçekleştiren Simay Moda, aynı zamanda ünlü manken ve sunucu Özlem Yıldız'ı ağırlamanın da mutluluğunu yaşadı. Simay Moda imzası taşıyan özel tasarım abiye ile adeta şov yapan Özlem Yıldız, stanttaki birbirinden şık ürünleri de tanıttı.

YENİ SEZON ÜRÜNLERİMİZİ TANITTIK

Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan işletme sahibi Müberra Beyaz Kılıç, 'İlk kez katıldığımız EV'leniyoruz Fuarı'nda abiyelerimizi tanıtma fırsatı bulduk. Fuara katılım çok güzeldi. Müşterilerin geri dönülerinden memnun kaldık. Davetimiz üzerine fuara gelen Özlem Yıldız, yeni sezon abiyelerimizi tanıttı. İki defile yaptığımız fuarda, yeni sezon abiyelerimizi tanıtma fırsatı bulduk. Her geçen yıl ivme kazanan fuarın, önümüzdeki yıl bambaşka bir konuma geleceğine inanıyorum' dedi.

10 BİN ÇEŞİT ÜRÜN

7 yıldır en şık abiyeleri Samsunlularla buluşturduklarını söyleyen Kılıç, 'Simay Moda olarak 4 şubemiz ve 10 bin çeşit ürünümüzle hizmet veriyoruz. Büyük beden abiyelere de yer verdiğimiz işletmemizde, günlük giyim çeşitlerimiz de yer almaktadır. Farklı modelleri müşterilerimize sunabilmek için, Samsun'la çalışmayan firmalarla çalışıyoruz. Ürünlerimizi Ankara, İstanbul ve İzmir'de yer alan firmalardan getirtiyoruz. Bazı firmaların Samsun'daki bayiliğini yapıyoruz. Özellikle tasarım ürünlere imza atan firmalarla çalışıyoruz' şeklinde konuştu.

YÜZDE 50 İNDİRİM FIRSATI

Yüzde 100 müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalıştıklarını vurgulayan Müberra Beyaz Kılıç, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: 'Abiye ve günlük kıyafetlere yer verdiğimiz iletmemizde, çanta çeşitleri ile de hizmet vermeye başladık. Çanta modellerimizle ürünlerimizi bütünleştiriyor, şık kombinler ortaya çıkıyoruz. Şu an net yüzde 50 indirim uyguluyoruz. Ayrıca tüm özel günlerde de indirimlere yer veriyoruz. Bizi tanıyan, farkımızı bilen özel müşteri grubumuz var ama henüz Simay Moda farkını yaşamamış müşterilerimizi de mağazalarımıza bekliyoruz.'

Mehtap YILDIZ