Modisa Mobilya, yüksek kaliteyle imal ettiği mobilyalarını Türkiye'nin dört bir yanına gönderiyor. 3. Mobilya Fuarı'nda özel sergilediği özel tasarım ürünleriyle dikkat çeken Modisa Mobilya, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Modisa Mobilya ortaklarından Serkan Şahin, "Modisa Mobilya babamızdan bize kalan bayrağı devraldığımız bir şirket. İnşaat sektöründe de varız. Ürün yelpazemizi olabildiğince geniş tutmaya çalışıyoruz. Kaliteden ödün vermiyoruz. En kaliteli ürünü kullanıp en iyi geri dönüşü elde etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

MÜŞTERİ DEĞİL DOST

Memnuniyet kavramının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Şahin, "Mağazamıza gelen vatandaşları müşteri olarak değil, dost olarak görürüz. Ticarette fiyat ve kalite anlamında yardımcı oluyoruz. Biz ve müşteri karşılıklı olarak birbirimize adım atıyoruz. Babamızın bize öğrettiği şey, kendimizi müşterinin yerine koymamız. Bize göre; bir müşteri 80 müşteridir" dedi.

GENİŞ SERVİS AĞI

İmal ettikleri özel tasarım ürünlere Türkiye genelinde alıcı olduğunu söyleyen Şahin, "İşçilerimize en iyi çalışma ortamını oluşturup, güzel bir ürün elde etme amacını taşıyoruz. Samsun ve Karadeniz bölgesine ürünlerimizi yolluyoruz, ihracat da yapıyoruz. Servis ağı ve ulaşım imkanları ile müşterilerimizi memnun ediyoruz. Hakkari'den Tekirdağ'a, yurtdışında da birçok noktaya ürün gönderiyoruz. Allah nasip ederse Etiyopya ve Japonya pazarında da yer alacağız" diye konuştu.

Şükrü Berk ASKAR