Samsun 3. Mobilya Dekorasyon Fuarı'nın ikinci gününde katılımcılar arasından ödül heyecanı yaşandı. TÜYAP tarafından düzenlenen tasarım yarışmasında ödül kazanmaya layık görülen firma temsilcileri, Fuar ve Kongre Merkezi Karadeniz Salonu'nda plaketlerini Samsun Valisi Osman Kaymak'tan aldı.

Yarışma kapsamında; yemek odası, yatak odası, koltuk takımı, genç odası, masa-sandalye, ofis oturma grupları, ofis mobilyaları, baza başlık, TV ünitesi, sehpa, aydınlatma ve stant kategorilerinde ödüller tek tek sahibini buldu.

TASARIM BÜYÜK ETKEN

Ödül töreninde konuşan TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Server Seçer, "AR-GE, inovasyon ve tasarım çağımızda çok önemli. Markalaşma konusunda tasarım çok büyük bir etken. Diğer fuarlarda olduğu gibi tasarım konusunda farkındalık yaratma amacıyla yarışma düzenledik" dedi.

İNOVASYON DİKKAT ÇEKİYOR

Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği Başkanı Erkan Malkoç ise "Günümüzde öne çıkan sektörlerde tasarım ve inovasyon dikkat çekiyor. Klasik modellerle bir yere varılmaz, özgün tasarımlar kendini gösterir" ifadelerini kullandı.

Ödül törenine ayrıca MÜSİAD Başkanı Haluk Tan, Samsunsporlu futbolcular Ahmet Burak Solakel, Ahmet Cebe ve Göksu Türkdoğan katıldı.

Şükrü Berk ASKAR