Farklı tasarımlar ve fuara özel yeni çalışmalarını sergileyen Eymen Abajur Avize, ürünleriyle ilgi odağı oldu. Vatandaşların beğenisini kazanan Eymen Abajur'a bir ödül de TÜYAP yönetiminden geldi. En şık aydınlatma standı seçilen Eymen Abajur Avize'nin sahibi Tuğrul Yılmaz, ödülünü Samsun Valisi Osman Kaymak'tan aldı. Yılmaz, "Bu tarz ödüller gelecekteki çalışmalar için daha büyük sorumluluk yüklerken, tüketicilerin beklentilerini her projede üzerine koyarak yerine getireceğiz" dedi.

MODERN AYDINLATMA

Modern aydınlatmayı mekan kimliğinden soyutlandırıp, ev dekorasyonunun vazgeçilmez bir parçası haline getirdiklerini belirten Yılmaz, "Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yer alan toptan satış temsilcileri ile Eymen Abajur Avize, ülkenin çoğu bölgelerindeki perakende müşterisine ulaşabiliyor, aynı zamanda web sitesinde online olarak yeni ürünlerin takibi, ürün siparişi ve satışı konusunda kolaylık sağlıyor" diye konuştu.

MÜŞTERİ VE MEMNUNİYET ODAKLI

Eymen Abajur Avize'nin kurulduğu günden itibaren müşteri memnuniyeti odaklı, kalite ve güvenden ödün vermeyen yapısı olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Kendi ürettiği ürünler ile sektöre yön veren öncü firmalardan biriyiz. Eymen Collection proje bazında, modern iç mekan aydınlatma, aksesuar, dış mekan ve çevre aydınlatmadan oluşan geniş ürün skalasını müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor. Bünyesinde bulunan üretim ekibiyle kişiye ve mekana özel tasarımlar geliştiriyor ve kendi tesislerinde bu ürünlerin üretimini gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

SATIŞ SONRASI DESTEK

Ürünlerin üretiminden satışına kadar olan sürece satış sonrası destek hizmetlerini de eklediklerini söyleyen Yılmaz, "Eymen Abajur Avize, müşterilerinin memnuniyetini kalıcı hale getiriyor. Son zamanlarda Samsun şehir merkezinde açılan ve caddenin sembolü haline gelen Eymen Abajur Avize Showroom'u 'Şehir Bizimle Güzel' sloganıyla ilgi görüyor. Eymen Abajur Avize'nin geldiği bu noktada özgün tasarımları ile kalitesini sürekli arttırarak yurt içinde yakaladığı başarının devamı olarak yurt dışında yapılan işlerle anlamlandırma fikrini vizyon edinmiş durumda" dedi..

Şükrü Berk ASKAR