OTOBÜSTE VEFAT ETTİ

Samsun PTT Başmüdürlüğü'nden postacı olarak çalışan PTT Spor Kulübü futbol ve atletizm antrenörü 59 yaşındaki Fatih Güneş, cumartesi günü fenalaşarak kalp krizi geçirmişti. Özel halk otobüsünde fenalaşan Güneş, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılsa da, burada yaşamını yitirdi. Samsun spor camiasının yakından tanıdığı ve çok sevdiği Güneş, dün Büyük Cami'deki cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

SEVENLERİ ORADAYDI

Güneş'in cenaze törenine Samsun Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, ASKF Samsun Şube Başkanı Şener Aydın, TÜFAD Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, TFFHGD Samsun Şube Başkanı Samet Çiçek, Tokatspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere ile Samsun futbol ve atletizm antrenörleri katıldı. Büyük Cami'de Güneş'le birlikte 89 yaşında vefat eden Nesrin Yüksel için de cenaze namazı kılındı.

PTT'DE TÖREN

Cenaze namazı öncesi Fatih Güneş için PTT Başmüdürlüğü'nden de tören düzenlendi. Mesai arkadaşlarını uğurlayan PTT çalışanları duygu dolu anlar yaşadı.