TATLI İKRAM ETTİ

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunspor'u ziyaret ederek, Boluspor maçı öncesi takıma moral verdi. Vali Kaymak'a, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Adalet Komisyon Başkanı Kemal Alver, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, Samsunspor Kayyum Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz ve kayyum heyeti de eşlik etti. Oyunculara hitaben bir konuşma yapan Vali Kaymak, ardından çalışmayı takip etti ve takıma tatlı ikram etti. Futbolcularla tek tek selamlaşan Vali Kaymak, takıma güvendiklerini söyledi.

BUNLAR SPORDA VAR

Vali Osman Kaymak, "Hayat devam ediyor. Önümüze bakmalıyız. Bizler Samsunspor'a küme düşmemeyi değil, Süper Lig'i hedef koyduk. Bunun için çalışıyoruz. Takımımız çok güçlü. Bu takım sezon başında play-off oynasın diye kuruldu. Ancak şanssızlıklar olabiliyor. Takımımızdan gidenler oldu, bu takım daha fazlasını yapabilir. Elazığ'ı yendik, Rize'den puan aldık ancak Gaziantep'e de kaybedebiliyoruz. Bunlar sporda var. Hatalardan ders almak lazım. Geçmişe takılıp da Karadeniz'de gemilerimiz batmış gibi davranmayacağız" dedi.

TARAFTARA SESLENDİ

Samsunlulara da seslenen Vali Kaymak, şöyle devam etti: "Mücadelemize devam edelim, Allah size yardımcı olsun, Gaziantep'i yenmiş gibi o moralle yolumuza devam edelim. Hepimiz bunun etkisinde kaldık, Samsun Valiliği olarak arkanızdayız. Allah kolaylıklar versin. Her şehrin zor günleri vardır. Samsunspor'da zor günler yaşıyor. Seyirci kalmayalım. 33 bin kişilik stadımız var, 5 bin kişi gelince seviniyoruz. Bu anlamda Samsunlulara da büyük görev düşüyor. Boluspor maçında stadı doldursunlar ve takımın hedefine ilerlemesinde pay sahibi olsunlar."

ANTRENMANI İZLEDİ...

Samsun Valisi Osman Kaymak, beraberindekilerle birlikte takımın yaptığı antrenmanı da izledi. Vali Kaymak, ardından kulüp binasına geçerek, Kayyum yönetiminden de çalışmaları hakkında bilgiler aldı.