Antalyaspor A.Ş. Başkanı Cihan Bulut, yöneticiler Ali Kuş, Ahmet Öztürk, Şükrü Ülker, Genel Müdür Adem Kart, AESOB Başkanı Adlıhan Dere'yi ziyaret etti.

Dere: 'İlk kez bir Antalyaspor başkanı ziyaret ediyor'
AESOB Başkanı Dere, 'İkimizin de babası çocukluk arkadaşıydı ve onlar da Antalya'nın esnaflarıydı. Cihan Bulut ve benim iş hayatımızın temelinde babalarımızdan aldığımız esnaf disiplini ve terbiyesi var. İlk kez bir Antalyaspor Başkanı, Esnaf Odaları Birliği'ni ziyaret ediyor. Bizimle birlikte esnaf sofrasına oturdu. Antalyaspor'a destek olmak esnaflar olarak borcumuzdur. Daha önce Malatyaspor maçı öncesi Cihan Bulut'u ziyaret etmiş, esnaflarımızı maça çağırmıştım. Şimdi de Bursaspor maçı için buradaki oda başkanlarımızla birlikte aynı çalışmayı yapacağız. Antalyaspor'un hem tribün, hem de şehrin kenetlenmesi anlamında daha çok desteğe ihtiyacı var. Bunun için esnaflarımızda bazında yapacağımız çok önemli çalışmalar olacak' dedi.

Bulut: 'Antalyaspor'un temelinde esnafın da alın teri var'
Cihan Bulut ise, kırmızı-beyazlı kulübün kurulduğu yıllarda Antalya'nın bir esnaf kenti olduğuna dikkat çekerek, 'Antalyaspor, temelinde esnafın da alın terinin bulunduğu bir takımdır. Antalyasporumuzun başarısı ve geleceği için esnafımızın da desteğine ve duasını ihtiyacımız var. Burada bizi bu kadar güzel karşılaşan oda başkanlarımıza ve esnaf kardeşlerimize Antalyasporumuz adına teşekkür ediyorum. Bursaspor maçında tüm esnaflarımızı da maça bekliyoruz. Antalyasporumuz ile esnaflarımızı daha sıkı kenetlemek adına AESOB ve esnaf meslek odaları ile çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz' diye konuştu.
AESOB Başkanı Adlıhan Dere, ziyaret anısına Cihan Bulut'a plaket verdi. Başkan Cihan Bulut da Adlıhan Dere'ye üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye etti.
Daha sonra hep birlikte yemek yendi.

Antalyaspor Başkanı Bulut, Esnaf Odası’nda