Aydem ve Gediz, Strateji ve İş Geliştirme Müdürü Yaşar Baydaş, yaklaşık 4.8 milyon müşteriye hizmet verdiklerine ve yıllık 100 milyonu aşkın işlem gerçekleştirdiklerine değinerek yaptığı açıklamada; 'Hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini arttırmak adına mevcut sistem altyapımızı, büyük bir titizlikle ve ekip olarak yürüttüğümüz uzun bir çalışmanın sonunda, Dünyanın en güçlü kurumsal kaynak planlama yazılım sistemlerinden olan SAP sistemine geçirmiş olduk. İki yıl önce SAP'nin ERP modüllerini devreye aldıktan sonra, bu yıl 19 Mart Pazartesi günü itibari ile SAP'nin IS-U modülünü de başarılı bir şekilde kullanıma açmış olduk' dedi.

Dijital dönüşüm sürecimizin en önemli adımını SAP ile attık
Rekabet avantajını elde etmek için özellikle perakende dünyasında müşterilere sunulan ürün ve hizmetlerde öne çıkmanın dijital dönüşümü gerçekleştirerek mümkün olabileceğine değinen Baydaş; 'SAP yazılım altyapısına geçmeyi dijital dönüşümümüzün en önemli adımı olarak görüyoruz. İş süreçlerimizi uluslararası standartlara çıkararak bilgi paylaşımını ve güvenliğini daha da artıracağız. Ayrıca tüm iş süreçlerimizi raporlanabilir ve şeffaf hale getirmeyi, ortak bilgi erişimi ve ortak dil kullanımını sağlayarak şirket içinde uyumu arttırmayı, işlem hatalarını minimize ederek şirketin operasyonel maliyetlerini azaltmayı, verimliliği arttırmayı ve değişen müşteri ihtiyaçlarını karşılayabilecek esnekliği elde etmeyi hedefliyoruz' ifadelerini kullandı.

Mobil uygulama ve online işlemler ile hızlı, kolay ve daha güvenli hizmet sunacağız
Aşamalı olarak devreye alınacak online işlemler ve mobil uygulamalar sonrası müşterilerinin her türlü talep, şikayet ve işlemlerini kullanıcı dostu ekranlar üzerinden, kolay, hızlı ve daha güvenli bir şekilde gerçekleştirebileceklerine değinen BAYDAŞ; 'SAP geçişi sonrası devreye alınan e-arşiv ile müşterilerimize dijital ortamda faturalarını gönderiyor olacağız. Biyometrik imzanın uygulamaya alınması kapsamında gerekli mevzuat düzenlemelerin tamamlanması ile birlikte fiziksel belge ihtiyacını da tamamen ortadan kaldırmayı hedefliyoruz.' diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Aydem ve Gediz Elektrik, yeni kurumsal kaynak planlama yazılım sistemini hayata