Elazığ merkezli olarak çalışmalarına başlayan ve 18 yıllık deneyimi ile başarılı projelere imza atan Redcolour, Samsun'da bulunan bayi ve ustalarına seminer verdi. Seminere, Redcolour Yönetim Kurulu Başkanı Emre Düşmez, Bölge Sorumlusu Muhammet Safa Keskin, Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Yakup Canpolat ve çok sayıda personel katıldı.

SAMSUNLULAR GÜVENDİ

2018 Redcolour Samsun Semineri'nde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Emre Düşmez, "Müşteriler, bayiler ve ustaları bilgilendirmek için hazırladığımız seminerde bir araya geldik. Isı yalıtım sistemleri, yapı kimyasalları, iç-dış cephe dekoratif ürünler, enjeksiyon ürünler, boya ve astarlar, tavan-duvar profil ve aksesuarları konularında üretim yapan bir firmayız. Samsun pazarı bizim için çok kıymetli ve bu bölgeye çok önem veriyoruz. Samsunlular markamıza inandı ve şu ana kadar iyi bir grafik yakaladık" dedi.

SEMİNERE YOĞUN KATILIM

Redcolour firmasının yeni ürünleri hakkında personele bilgi veren Bölge Sorumlusu Muhammet Safa Keskin'in sunumu ile devam eden seminer, bayi ve ustaların yoğun ilgisini gördü. Yeni ürünlerin tanıtıldığı ve varolan ürünlerin teknik özelliklerine dair açıklama yapılan sunum sırasında düzenlenen çekilişle personele çok sayıda sürpriz ödüller verildi.