Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yüzde 70'i tamamlanan Körfez Kampüsü'nde incelemelerde bulundu. Belediye Başkan yardımcısı Levent Yılmaz ve Özel Kalem Müdürü Emrah Çoban'ın daeşlik ettiği incelemede Başkan Baran, yetkililerden gelinen nokta hakkında bilgi aldı. İncelemeler sırasında konuşan Başkan Baran, 'İnşaat çalışmalarının yüzde 70'i tamamlandı. Söz verdiğimiz tarihte üniversitemize teslimini yapacağız' dedi.
Fakülte binasının Kocaeli Üniversitesi'ne teslimiyle birlikte yeni eğitim döneminde öğrenci alımına da başlanacağını belirten Baran, 'Bu bölge için de son derece güzel bir gelişme olacak. Hacı Osman Mahallemiz, ekonomik anlamda da canlanacak' diye konuştu.
Daha sonra Mimar Sinan Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Baran, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Vatandaşların sorunlarının kendileri için her zaman önemli olduğunu belirten Başkan Baran, 'Dört yılda 150 milyon liralık yatırım vaat etmişken; 400 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik. Söz verdiğimiz projeleri tek tek yerine getirirken, vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda yeni projeleri hayata geçirdik' şeklinde konuştu.

Başkan Baran’dan Körfez Kampüsü’nde inceleme