Sanayiciler ile çalışanlar arasındaki 'dayanışmayı ve kaynaşmayı' pekiştirmek amacıyla 25 Şubat'ta Yüreğir Simeranya Spor Kompleksi'nde başlayan turnuvada geriye sayım devam ederken, hangi takımın şampiyon olacağı merakla bekleniyor.
Sporun 'dostluk, kardeşlik ve hoşgörü' özelliklerine vurgu yapılan turnuvada tezahüratlarıyla oyuncuları motive eden ailelerde futbol coşkusuna ortak oluyor.
Baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmalarda 'centilmenlik' duygusunu unutmadan hareket eden oyuncular, yenerken veya yenilirken sahada birbirlerini kutlayarak güzel bir tablo oluşturuyor.
8 grupta 42 takımın 504 oyuncu ile katıldığı organizasyonda yarı final mücadelesi veren takımlardan Kimteks, Kastamonu Entegre'yi 5-3; Amylum Nişasta, AFAD'ı 4-2 mağlup etti.
Bu sonuçlarla finale kalan Kimteks ve Amylum Nişasta şampiyonluk maçına çıkacak.
Taraftarın tribünleri doldurması beklenen turnuvanın sonunda ilk 3'e giren takımlara kupa verilecek. Ayrıca; şampiyonluk kupasını kaldıran takımın oyuncuları, birer madalya ve tüm altınla ödüllendirilecek. İkinci olan takımın oyuncuları birer madalya ve yarım altın, üçüncü olan takımın oyuncuları ise birer madalya ve çeyrek altının sahibi olacak. Gol kralının da çeyrek altınla ödüllendirileceği turnuvanın en centilmen takımına ise futbol topu hediye edilecek ve plaket sunulacak.

AOSB Futbol Turnuvası’nda kupa sahibini buluyor