CAN ÇEKİŞİYOR

Samsunspor'un bu sezon hakem hatalarından çok canı yandı. Net olarak 8 puanı hakemlerin yanlış kararlarıyla çalınan Kırmızı- Beyazlılar, şimdi ise kümede kalam adına can çekişiyor. Bu sezonun en bariz hakem hatalarını ise bu haberde topladık. Sezonun ilk maçında Samsunspor sahasında Gazişehir'i ağırlarken müsabakanın 80. dakikasında Angan, Akakpo'nun sert müdahalesiyle yerde kaldı ama hakem Özgür Türkalp 'devam' dedi. 0-0 biten maçta bu penaltı verilse skor değişebilirdi.

GOL VERİLMEDİ

Ardından ise tarih 4 Şubat 2018'i gösterdiğinde Samsunspor'un Adana Demirspor deplasmanında bariz bir golü verilmedi. 90+1. dakikada Ahmet Burak Solekel'in ortasında Samaras, havada asılı kalarak kafayla topu ağlara gönderdi. Ancak hakem Erkan Engin, bu net golü faul gerekçesiyle saymadı. Müsabaka 1-1 bitti. 18 Mart'ta oynanan Boluspor maçında ise iki penaltı verilmedi. Birinde Samaras kaleci Gökhan'ın müd7ahalesiyle yerde kaldı, diğerinde de top Bolulu oyuncunun eline çarptı.

8 PUAN GÜME GİTTİ

Boluspor maçının hakemi Abdülkadir Bitigen de, iki penaltısı 'es' geçip 0-0 berabere biten maçta Samsunspor'u olası bir galibiyetten etti. Denizlispor maçında ise bu kez sahnede hakem Özgür Yankaya vardı. 67. dakikada Leandro'nun Enes'i düşürdüğü pozisyonda 'devam' diyen Yankaya, 84'de ise Denizlili oyuncunun eline çarpan topu 'penaltı' olarak yorumlamadı. Bu müsabaka da 2-2 berabere tamamlandı. 4'ü de berabere biten maçlarda Samsunspor'un 8 puanı hakem hatalarıyla heba oldu.

Tarih: 13 Ağustos 2017

Samsunspor- Gazişehir: 0-0

80. dakikada Davy Angan, Akakpo'nun bu müdahalesiyle yerde kalırken, hakem Özgüç Türkalp devam dedi.

Tarih: 4 Şubat 2018

Adana Demir- Samsunspor: 1-1

90+1. dakikada Samaras'ın rakibine dokunmadan topu kafa ile ağlara gönderdiği bu pozisyonda hakem Erkan Engin, faul uydurarak, olası bir galibiyeti engelledi.

Tarih: 18 Mart 2018

Samsunspo- Boluspor: 0-0

72. dakikada Samsunspor, Samaras'ın ceza sahası içinde Gökhan'ın müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyonda penaltı bekledi. Bu pozisyonda oyunu devam ettiren hakem Abdülkadir Bitigen, 87. dakikada ise Bolulu oyuncunun topu ceza sahası içinde eliyle kontrol etmesini ise görmezlikten geldi.

Tarih: 22 Nisan 2018

Samsunspor- Denizli: 2-2

67. dakikada Enes İslam İlkin, Denizlisporlu Leandro'nun müdahalesiyle yerde kaldı. 84. dakikada ise Ahmet Burak Solakel rakibinden kurtulmak isterken, rakibi topa bariz bir şekilde elle müdahale etti. Ancak hakem Özgür Yankaya iki net pozisyonda da penaltı vermedi.