YEMEKTE BULUŞTULAR

Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Yeşilyurt, Samsun'a gelen TRT'nin ünlü spikeri Erdoğan Arıkan'ı, eski futbolcular Hami Mandıralı ve Oktay Derelioğlu'nu Münir'in Yeri Restorant'ta ağırladı. Yemeğe Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak KYK Samsun İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Murat Yeşilyurt, Sedat Yeşilyurt ve Hasan Şengün de katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğretim Kredi Yurtlar kurumu tarafından düzenlenen programa katılan Arıkan, Mandıralı ve Derelioğlu, Samsunspor'la da ilgili açıklamalarda bulundu.

İYİ YÖNETİLMİYOR

Trabzonsporlu efsane isimlerden Hali Mandıralı, "Samsunspor ve benim kimliğim olan Trabzonspor maalesef iyi yönetilmiyor. Bir Karadenizli olarak Samsunspor'un bu durumda olması beni üzüyor. Böyle güçlü camiaların daha iyi yönetilmesi lazım. İstiyoruz ki bu kulüpleri işe bilen insanlar alsın. En iyi şekilde yönetilsin. Sahada da masada da güçlü olmalıyız" dedi. Bir dönem Samsunspor forması giyen Derelioğlu ise, "Samsun'da olmaktan mutluyuz. Bir dönem severek formasını giydiğim Samsunspor'un kariyerimde de önemli bir yeri var. Gerçekten Samsunspor'a üzülüyorum. Samsunspor'un yeri buralar değil asıl yeri Süper Lig'' diye konuştu.

KABUL EDEMEM

Ünlü spor yorumcusu Erdoğan Arıkan da Samsunspor'un asıl yerinin Süper Lig olduğunu belirterek, "Samsunspor'u böyle görünce üzülüyorum. Kariyerime ilk başladığım dönemlerde Samsunspor Celil'li Vural'lı kadrosuyla ligin başka bir takımıydı. O günleri kadrosuyla, taraftarıyla düşündüğüm zaman Samsunspor'un hemen hemen küme düştüğünü bilmek benim açımdan kabul edilebilir bir durum değil. Samsunspor zor günler yaşayabilir ama taraftar asla takımı yalız bırakmadı. Benim gözümde taraftar olarak Süper Lig'den düşmedi. Büyük kentin büyük takımı inşallah yeniden toparlanır ve hak ettiği yerde görürüz"dedi.