Samsun'dan doğan ve tüm Türkiye'ye hizmet veren bir başarı olan saatcaddesi.com, annelerin severek kullanacakları en zarif ve en özel 'anneler günü hediyeleri' ile göz kamaştırıyor. Anneleri mutlu edecek hediyeleri bir araya getirdiklerini dile getiren PİGADO Yönetim Kurulu Başkanı Elif Şahin, birbirinden şık anne hediyeleri için herkesi saatcaddesi.com'a beklediklerini söyledi.

NENE HATUN GİBİ OLMALIYIZ

Hayatlarını çocuklarına adayan annelerin hakkının ödenemeyeceğini belirten Elif Şahin, 'Bir kadın düşünün ki 'Türk çocuğu öksüz kalır vatansız kalamaz' diyerek sadece 20 yaşında vatanının ve milletinin esaretten kurtulması için çalışan ve hiçbir cefadan dirhem vefa beklemeden, gençliğinin en güzel ve en yürekli anlarını hiçe sayarak düşmanın karşısında dikilen. Evet, bu kadın aynı zamanda cenneti ayaklarının altında taşıyan ve üç aylık bebeğini emzirmiş, 'Seni bana Allah verdi. Ben de O'na emanet ediyorum' diyerek vedalaştıktan sonra, vatanı uğruna çocukları vatansız kalmasın diye düşmanın karşısına çıkacak kadar yürekli bir kadın. Onu böyle yürekli, böylesine korkusuz ve bu kadar yüce bir vatan sevdalısı yapan tek şey annelik duygusudur. İşte Nene Hatun gibi çocuklarından önde tuttuğu kıymetli bir yavrusu gibiydi vatanı. Bizler tıpkı Nene Hatun gibi başarmalıyız çünkü bizler kadınız. Bizler dünyanın en yüksek mertebelerinden birine sahip olan annelik makamının sahipleriyiz' şeklinde konuştu.

EN ŞIK ANNELER GÜNÜ HEDİYELERİ

saatcaddesi.com'da

saatcaddesi.com'un Samsun'dan Türkiye'ye ve dünyaya açıldığını vurgulayan Şahin, ' Ülkemizin geçtiği zor dönemlerde bir Türk kadını olarak ülkesine istihdam ve ekonomik değer sağlamak amacıyla her gün daha çok çalışmalı, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza yarınları onurlu ve huzurlu bir şekilde emanet bırakmalıyız. Bu düşünce ve inanç ile kurmuş olduğum saatcaddesi.com Samsun'dan Türkiye'ye ve hatta dünyaya açılma başarısını gösterdik. Yaklaşık 3 yıl içerisinde 70 bin kişiye hizmet götüren e-ticaret alışveriş platformu olarak, dünyanın en büyük 16. ekonomisi olan e-ticaret sektöründe ülkemizi en iyi şekilde temsil etme gayreti içinde olmaktan onur duyuyoruz. Hayatlarını çocuklarına adayan annelerimizin hakkını ödeyemeyeceğimizi iyi biliyoruz ama onların beğeneceği ve onları mutlu edecek hediyeler almayı tabii ki çok seviyoruz. Bu sebeple; annelerimizin severek kullanacaklarını düşündüğümüz en zarif ve en özel hediyeleri onlar için seçtik ve 'anneler günü hediyeleri' kategorimizde bir araya getirdik. Birbirinden şık anne hediyeleri için herkesi saatcaddesi.com mağazamıza bekliyoruz. Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun' ifadelerini kullandı.

Mehtap YILDIZ