Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendirdi. 24 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimin her yönüyle ülkenin ve milletin 'beka' seçimi olduğunu ifade eden Başkan Genç, Türkiye'nin geleceğinin belirleneceğini vurguladı.

YENİ BİR DERS

Başkan Genç, '24 Haziran sonrası inşallah Türkiye'nin geleceğini birlikte inşa edeceğiz. Türkiye'ye göz dikenler ve Türkiye'nin değişimini durdurmaya çalışanlar nasıl ki 15 Temmuz'da hüsrana uğradıysa, 24 Haziran'da da yeni bir ders alacaklar. 24 Haziran, vatanımız üzerinde oynanan oyunlara, kumpaslara, Osmanlı tokadının vurulacağı bir seçim olacak" şeklinde konuştu.

MİLAT OLACAK

Millete güvenlerinin tam olduğunu dile getiren Başkan Genç, "24 Haziran seçimleri yeni Türkiye'nin inşası için bir milat olacak. Ülkemizin önündeki engelleri kaldırmanın, şer odaklarını ülkemiz üzerinde hamle yapamaz hale getirmenin seçimidir. 15 Temmuz'da FETÖ terör örgütünün yapmaya çalıştığı hain darbe girişimine milletimiz 'dur' dedi ve hükümetimizin yanında oldu. İnşallah 15 Temmuz hain darbe girişimini planlayanların siyasi uzantıları da 24 Haziran'da yine milletin tokadını yiyecek. Bir nevi 24 Haziran seçimi, 15 Temmuz zaferini perçinleyecek' ifadelerini kullandı.