Grand Amisos Otel'de düzenlenen Geleneksel Kamer İftar yemeği, büyük bir aile yemeği ortamında gerçekleşti. Davette Kamer Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Apaydın, Kurucu ve Onursal Başkanı Hasan Fehmi Apaydın, Genel Müdür İsmail Dedezade, tüm birim müdürleri, personel ve eşleri katıldı. Yaklaşık 400 kişinin katılım sağladığı davette bulunan ve Afrika'dan gelip Samsun'da öğrenim gören öğrenciler iftardan önce Kuran-ı Kerim okudu.

DEDEZADE'DEN ANLAMLI KONUŞMA

Genel Müdür İsmail Dedezade, Kamer'in nasıl büyük bir aile olunduğunu ve bu günlere nasıl geldiğini anlatan bir konuşma yaptı. Daha sonra Kamer'in kuruluşunun 25. yılı anısına Kurucusu ve Onursal Başkanı Hasan Fehmi Apaydın'a bir plaket takdim edildi. Samimi ve büyük bir aile ortamında geçen iftar yemeğinin ardından çaylar içilirken, hoş sohbet ortamları oluştu ve bu esnada günün yorgunluğu da atılmış oldu.

ÇITAYI YÜKSELTİYORUZ

Yemeğin sonunda bir açıklama yapan Halkla ilişkiler Müdürü Oğuz Kolbaşı, 'Kamer, bölgede temsilcisi olduğu sıfır satış ve yetkili serviste Honda ve Hyundai markaları yetkili servis olarak Man ve Mıtsubıshı, markaları, 2. el otomobilde tüm marka ve model araç alım ve satımında, sigorta alanında bölgede güçlü ve büyük bir pazar payına sahip. Otomotiv sektöründe her geçen gün çıtayı daha yükseğe koyarak, çalışmalara devam ediyoruz ve daha büyük başarılar elde edeceğiz. Tüm çalışan personelimizin bu başarılara büyük katkısı var' dedi.

MEMNUNİYET ÜST SEVİYELERDE

Müşteri memnuiyetine önem verdiklerini kaydeden Kolbaşı, 'Yaklaşık bir buçuk yıl önce bünyemize katılan Honda markası ve çok kısa süre önce yenilenen Hyundai plazamız için yapılan yatırımla beraber yeni konseptimizle tüm bölge halkımızın daha modern ortamlarda araçlarımızı görmeleri ve test etmeleri için imkan sunuyoruz. Her 2 markaya ait plazalarımız, hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini en üst seviyelere çıkaracak imkanlarla donatılmıştır. Evet, biz gerçekten büyük bir aileyiz. Tüm çalışan personelimiz ve aileleri dahi markalarımıza ve Kamer'e gönül vermiş kişilerdir. Durum böyle olunca hedef odaklı başarı kendiliğinden geliyor. Bizlerin bu güzel ortamda bir araya gelmemize vesile olan Yönetim Kurulu Başkanımız Kadir Apaydın' a, Grand Amisos Otel yönetimine ve profesyonel ekibine, bizleri özel menüleriyle ve sıcak bir ortamda ağırladıkları için teşekkürlerimizi sunuyoruz' ifadelerini kullandı.