Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı'nda AK Parti Samsun Milletvekili adaylarını tanıttı.

3 ÖNEMLİ PROJE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 360 sayfa ve 16 başlıktan oluşan Seçim Beyannamesi'ni coşkulu kalabalığın katıldığı toplantıda açıkladı.

Samsun'dan da 3 önemli proje seçim beyannamesinin içerisinde yer aldı. Erdoğan, Samsun Entegre Sağlık Kampüsü'nün kurulacağını, çalışmaları devam eden Kırıkkale-Çorum-Samsun hızlı tren projesi ve Samsun Çarşamba Havalimanı Terminal Binası'nın tamamlanarak hizmete gireceğini müjdeledi.

YAPARSA AK PARTİ YAPAR

''Yaparsa AK Parti yapar'' sloganına sahip beyannemenin ardından 81 ilden gelen AK Parti milletvekili adayları ve il başkanları tek tek sahneye çağırılarak tanıtıldı. AK Parti Samsun'dan ise başta AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman olmak üzere, milletvekili adayları Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun milletvekillleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, Bekir Keleş, Elif Coşgun Bilgin, AK Parti Samsun eski Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ile Muhammet Yasir Okudan hep birlikte sahneye çıkarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile objektiflere poz verdi.

Zerrin SOMUNCU