Cey Grup bünyesinde bulunan Samsunport ve Ceynak işbirliğiyle düzenlenen geleneksel iftar programı, Samsun Yelken Kulüp'te yapıldı. 2008 yılından bu yana düzenlenen iftar programı, Samsunport ve Ceynak Ailesi'ni, Samsun protokolü ile bir araya getirdi.

RAMAZAN HOŞGÖRÜ AYI

İftarın ardından söz alan Cey Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı, "Ramazan, bereket, hoşgörü ve paylaşım ayıdır. Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde iman ve iyiliklerle dolu kalplerimizi birleştirmek ve bu mütevazı soframızı paylaşmak. Bu güzel akşamı bizlerle paylaşan tüm misafirlerimizi gönülden selamlıyorum" dedi.

ÖNEMLİ YATIRIMLAR

Samsun'un, Karadeniz ve Türkiye için öneminden de söz eden Avcı, "Karadeniz, insanıyla, toprağıyla, iklim ve ticari potansiyeli çok özellikli bir bölgemizdir. Samsun ise tüm ulaşım yollarının kesiştiği stratejik bir noktadadır. Biz de bir lojistik firması olarak bunun önemini kavrayarak, bölgeye önemli yatırımlar yaptık. Bölgeye ve Türkiye'ye, büyük ve rasyonel yatırımlar gerçekleştirmeye samimi bir özveriyle devam edeceğiz. Komşularımızdaki olumsuzluk ve istikrarsızlığa bağlı olarak oluşan sıkıntılara rağmen Türkiye büyümeye devam ediyor. Biz de ülkemizin büyümesine gelişmesine katkı koymaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İFTARA YOĞUN KATILIM

İftar programına, ev sahipleri Cey Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı, Cey Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Berzan Avcı ile idareci ve personellerin yanı sıra; CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Samsun Vali Yardımcıları Hasan Öztürk, Hakan Kubalı ve Sezgin Üçüncü, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutan Vekili Albay Tayfun Paşaoğlu, CHP İl Başkanı Mehmet Kundak, Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Volkan Toptaş, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Ölmez, Ulusoy Un Onursal Başkanı Fahrettin Ulusoy, Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy, Ulusoy Denizcilik Karadeniz Bölge Koordinatörü Tuncer Üçüncüoğlu ile siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Barış BUDANOĞLU