Samsun'un İlkadım İlçesi'nde ecstasy hap ticareti yaptıkları belirlenerek yakalanan 2 kişiden 1'i tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çiftlik mevkisinde ara sokaklarda uyuşturucu sattığı belirlenen Y.E.B.'yi ve Liman Mahallesi'nde Amasya'dan uyuşturucu almaya gelen bir bağımlıya ecstasy satacağı istihbaratını aldıkları K.M.'yi takibe almıştı.

HAP TİCARETİNE SUÇ ÜSTÜ

Yapılan çalışma neticesinde bir kişiye uyuşturucu satarken düzenlenen operasyonda, Y.E.B.'nin üzerinden 8 ecstasy hap ele geçirildi. Torbacı ile birlikte gözaltına alınan bağımlı, idari yaptırımın ardından serbest bırakılırken, Y.E.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

POLİSTEN KAÇAMADI

Amasya'dan uyuşturucu madde almaya geldiği belirlenen bir bağımlı, Liman Mahallesi'nde iki binanın arasında K.M. ile buluştu. Bu sırada şok baskına uğrayan torbacı, üzerinde bulunan 30 ectsasy hapı atarak kaçmaya başladı. Polis ekiplerince kovalama sonucu yaka paça yakalanan K.M., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından Samsun Adliyesi'ne sevk edilen K.M. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şükrü Berk Askar - Tayfur KARA