Tekkeköy Belediyesi ilçe sınırları içerisinde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarının her daim yanlarında olmaya, kol kanat germeye devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışını her alanda gerçekleştiren Tekkeköy Belediyesi ilçe halkının her zaman yanında olmaya ve vatandaşlarına her konuda destek sağlamayı sürdürüyor. Faaliyetleri ile örnek alınan Tekkeköy Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine her ay erzak yardımı, kış aylarında yakacak yardımı, ramazan aylarında gıda yardımı, tekerlekli ve akülü sandalye, ev tadilatı ve onarımı, hasta bakım yardımı, sıcak yemek, evde kuaförlük hizmeti, kıyafet yardımı, burs, kırtasiye yardımı gibi daha birçok yardım faaliyetlerinde bulunuyor.

VATANDAŞIN YANINDAYIZ

Sosyal belediyecilik anlamında örnek bir yönetim anlayışı sergilediklerini söyleyen Başkan Togar, 'Bugüne kadar ilçemizin farklı mahallelerinde 40'ın üzerinde prefabrik ev inşa ederek, ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim ettik. Özellikle ihtiyaç sahibi ailelerimize ayrı bir hassasiyetle yaklaşıyor ve her durumda yanlarında olmaya gayret ediyoruz. İlçemizde yaşayan bireylerin sağlığı her şeyden önde gelir. Bizlerde vatandaşlarımızın sağlıklı yaşam sürdürmeleri ve karşılaştıkları sorunlara anında müdahil olabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Evlerinde yemek yapamayan yalnız yaşayan vatandaşlarımıza her gün sıcak yemek yardımında bulunuyoruz. Hayır çarşımız vasıtasıyla ihtiyaç sahibi ailelerimizin kıyafet ihtiyacını karşılıyoruz' diye konuştu.

HER AY YARDIM

Tekkeköy Belediyesi olarak ramazan ayında ve her ay düzenli olarak erzak ve gıda dağıtımında bulunduklarına dikkat çeken Togar, 'Yapmış olduğumuz insan odaklı hizmetlerimizin karşısında ailelerimize, vatandaşlarımıza bir nebze olsun yardımcı olmak, hayatlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı ve projelerimizi sürdüreceğiz. Mahallelerimizde yapmış olduğumuz sosyal doku anketi çalışmaları neticesinde ihtiyaç sahiplerinin tüm ihtiyaçlarının giderilmesinin yanında özellikle evleri oturulmayacak durumda olan bütün ailelerimizi sıcacık, huzur dolu evlere kavuşturmaya bugün olduğu gibi bugünden sonra da devam edeceğiz' şeklinde konuştu.