Yaylageriş Mahallesi gençleri tarafından organize edilen iftar programına katılan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Togar ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin, vatandaşlar ile tek tek ilgilenerek sohbet etti.

BİRLİKTELİK PEKİŞİYOR

Mahalle sakinlerine seslenen Togar, '11 ayın sultanı mübarek ramazan ayının artık sonuna geldik. Bu mübarek ay vesilesiyle her akşam farklı sofralarda vatandaşlarımız ile bir araya gelerek, aynı sofra etrafında oruçlarımızı açtık. Maneviyat yüklü ramazan ayına veda etmenin hüznünün yanında yaklaşan bayramın sevinci adım adım içimizi ısıtmaya başladı. Şükürler olsun ki bu yıl da her zamanki gibi dolu dolu bir ramazan ayı geçirdik. Özellikle aynı çorbayı, aynı lokmayı paylaştığımız bu iftar sofraları ramazana ayrı bir güzellik ve maneviyat katıyor. Rabbim tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri dergahı izzetinde kabul ve makbul eylesin. Bizleri bu sofrada buluşturan gençlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum' dedi.

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN

Konuşmasında 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldığına dikkat çeken Başkan Togar, '24 Haziran seçimleri çok çok önemli. Hepimiz çok çalışmalıyız. Yeni sistemle başkan seçeceğimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın rahat çalışabilmesi için güçlü Meclis, Güçlü Hükümet şart. Bu günler de ülkemize içten ve dıştan saldırıların nedeni de güçlü Türkiye istemeyenlerin oyunundan başka bir şey değil. Bizler sizlerin desteği ile yine bir olup Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde onun arkasında bu davanın bir neferi olarak yürüyeceğiz. Tekkeköy, 24 Haziran seçimlerine hazır, ilçemiz bir kez daha tarih yazacak' şeklinde konuştu.