Sinop'ta balıkçı tezgahlarını havyarlar süslüyor. Avlanan kefalin yumurtalarını kurutup tuzlayan balıkçılar havyar olarak tezgahta vatandaşlara sunuyor. Balıkçı İbrahim Gündoğdu, havyarların genellikle 10 Haziran ve 15 Temmuz tarihleri arasında hazırlandığını ifade etti. Havyar yapmanın hem zahmetli hem de zaman isteyen bir iş olduğunu dile getiren Gündoğdu, 'Zahmetin fazla olması aynı zamanda çok değerli olmasından dolayı kilosu 600 liradan satılıyor. Daha önce tüketen vatandaşlarımız ilgi gösteriyorlar. Ancak fiyatı yüksek olduğu için genellikle gram usulü satılıyor' diye konuştu.
Sinop'ta havyarın kilosu 600 lira
Sinop'ta kefal yumurtaları tuzlanıp kurutulduktan sonra havyar olarak kilosu 600 TL'den satılıyor.
Sinop'ta balıkçı tezgahlarını havyarlar süslüyor. Avlanan kefalin yumurtalarını kurutup tuzlayan balıkçılar havyar olarak tezgahta vatandaşlara sunuyor. Balıkçı İbrahim Gündoğdu, havyarların genellikle 10 Haziran ve 15 Temmuz tarihleri arasında hazırlandığını ifade etti. Havyar yapmanın hem zahmetli hem de zaman isteyen bir iş olduğunu dile getiren Gündoğdu, 'Zahmetin fazla olması aynı zamanda çok değerli olmasından dolayı kilosu 600 liradan satılıyor. Daha önce tüketen vatandaşlarımız ilgi gösteriyorlar. Ancak fiyatı yüksek olduğu için genellikle gram usulü satılıyor' diye konuştu.
Yorumlar
Trend Haberler
Yavru Köpek Fiyatları 2024 Köpek Cinsleri Ve Fiyatları !
Twitter İfşa Haberleri
22 Nisan Fındık fiyatları ne kadar? Fındıkta Yükseliş Devam edecek mi?
Samsun'u Bekleyen Felaket: 7.2 Şiddetindeki Deprem Uyarısı
Başarılı Yaşam Koçu Fidan Atalay, Baharın Gelişini Kutladı ve İlgi Odağı Oldu
Samsun'da 21 Nisan 2024 Bölgesel Elektrik Kesintileri!