Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Budakdere Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Ali Baba Sultan Zade Mehmet Tahir Efendi Türbesi'nin açılış etkinliğine katıldı. Etkinlikte konuşan Özbalcı, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

BÜYÜK MUTLULUK

Başkan Özbalcı, 'Türk milleti olarak bizler, tüm inançlara, farklı düşüncelere, etnik kimliklere, dillere, dinlere saygı duyan çok özel ve örnek bir toplumuz. Barışın, dostluğun ve kardeşliğin esintilerini şu an Budakdere'de yaşıyoruz. Rabbim, birliğimizi, dirliğimizi daimi kılsın. Geçen sene türbemizin temel atma töreni gerçekleştirmiştik. Şükürler olsun ki; bugün de açılışını yapıyoruz. Sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum' şeklinde konuştu.

DUALARLA AÇILDI

Konuşmanın ardından Dernek Başkanı Rıza Kabadayı da, Başkan Özbalcı'ya Ali Baba Sultan Zade Mehmet Tahir Efendi Türbesi'ne vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti. Açılışta; semah gösterileri, saz eşliğinde aşıklar yer alırken, türbe dualarla açıldı. İkramların da yapıldığı programda Başkan Özbalcı, açılış sonrası Ali Baba Sultan Zade Mehmet Tahir Efendi Türbesi'nin bahçesine fidan dikti.