ŞUBELER KURULACAK

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ile anonim şirketinin en büyük finansörü Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı ve Ceo'su Yüksel Yıldırım'ın futbol dışındaki branşları da oldukça önemsediği biliniyor. Hatta Başkan Uyanık bir öncesi döneminde basketbol şubesi kurup takımı, şu anki Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne kadar çıkarmıştı. Yönetimin ilerleyen dönem için basketbol, voleybol ve hentbol şubeleri de kurmayı planladığı öğrenildi.

ÇATIYA EKLENECEK

Başkan İsmail Uyanık'ın ziyaretler sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz'la bu konuyu da görüştüğü öğrenildi. Özellikle Samsun'u profesyonel liglerde temsil eden ve bir türlü hedef taraftar kitlesine ulaşamayan Anakentspor'un basketbol ve voleybol takımları ile Samsun Gençlikspor'un hentbol takımları eğer birleşme gerçekleşirse Samsunspor çatısına eklenecek.

POTANSİYEN ARTACAK

Samsun'un en önemli markası olan Samsunspor'un adıyla liglerde mücadele edecek takımların da bu sayede hem taraftar sayısının ciddi şekilde artırılması, hem de işlerin daha profesyonel yürümesi amaçlanıyor. Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde ve Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden Anakentspor ile Kadınlar Hentbol Süper Ligi'ndeki Samsun Gençlikspor'la ilgili tüm gelişmelerin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.