Liv Hospital Samsun Genel Cerrahi Kliniği'nden Op. Dr. Kadir Yıldırım, şeker hastalığıyla mücadele eden 43 yaşındaki Aydın Yılmaz'ı sağlığına kavuşturdu. Yılmaz, başarılı bir ameliyatın ardından yüksek dozda kullandığı insülinden de kurtuldu.

AMELİYATLA SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Liv Hospital Samsun Genel Cerrahi Kliniği'nden Op. Dr. Kadir Yıldırım, '43 yaşında Almanya'da yaşayan Aydın Bey, 13 senedir şeker hastası. Senelerce yüksek dozda insülin ve oral antidiyabetik ilaç kullanmış. Tüm yaşamını insülin ve şeker üzerine kurduğu söyledi, ayaklarında uyuşma ve hissizlik şikayeti ile bize geldi. 2-3 yıldır şeker ameliyatı olmak istese de cesaret edememiş. Aydın Bey'i ameliyat ettik ve tedavisini uyguladık. Süreç başarılı geçti. Şu an gayet sağlıklı ve yapılan tetkikler sonrası kan şekeri değerleri normal aralıklarda seyrediyor. Hastamız başarılı geçen şeker ameliyatı sonrası insülinden ve şeker hastalığından kurtuldu, sağlığına kavuştu' şeklinde konuştu.

YENİDEN DOĞDUM

Tedavi sürecinden bahseden Aydın Yılmaz, 'Şeker hastalığı ile 13 senedir cebelleşiyordum. Yaşamım bu hastalık üzerine kurulmuştu adeta. Evde, dışarda, seyahatte sürekli aklımda insülin olurdu. Sürekli bu duruma göre hareket etmek zorundaydım ve bu beni çok yordu. Artık ayaklarımda uyuşma ve hissizlik olunca şeker ameliyatını araştırmaya başladım. Almanya'da yaşıyorum fakat ameliyat için Türkiye'ye geldim, birkaç farklı şehir gezdim, görüşmeler yaptım, güven bulamadım. En son arkadaşımın önerisi ile Doktor Kadir Yıldırım için Samsun'a geldim. Beni ameliyata ikna etti. Sonrasında ameliyat ve tedavi süreci geldi. Ameliyattan sonra yeniden doğdum, tarif edilemez mutluluk yaşadım, yıllardır kullandığım insülini bırakıp ölçülen kan şekerlerimin normal aralıkta çıkmasının verdiği mutluluğu tarif edemem. Ameliyat korktuğum gibi zor olmadı, hatta ameliyattan sonraki gün dolaştım, yeme içmeye başladım ve ameliyat sonrası 4. günde Almanya'ya uçtum. Kesinlikle herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Beni 13 senelik insülin mahkumiyetimden kurtaran ve sağlıklı hayata kavuşturan Liv Hospital Samsun ailesine teşekkür ederim' diye konuştu.