Edinilen bilgilere göre, Bartın'da manavda çalışan 35 yaşındaki Şükrü Keskin 15 gün önce kayboldu. Çocuklarından haber alamayan ailesinin yaptığı ihbarın ardından emniyet güçleri gence bir türlü ulaşamadı. Gencin cesedine 15 gün sonra ırmağa atılmış varilin içinde ulaşılabildi.

Bartın Irmağı'nda tekne turu yapan vatandaşların Orduyeri Köprüsü altında varil içinde ceset görmelerinin ardından olay yerine gelen emniyet güçleri tekneyle varili sudan çıkarttı. Ceset üzerinde yapılan incelemede öldürülen kişinin kayıp olan Şükrü Kesgin olduğu belirlendi. Keskin'in öldürüldükten sonra bacaklarının kesilerek varile konduğu tespit edildi. Yapılan aramada öldürülen şahsın bacakları ise bulunamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kesgin'in en son yanında olan Hulisi G. ve Sercan A. isimli şahısları gözaltına aldı. Yapılan sorgulamada kayıp Şükrü Kesgin'in kendilerine cinsel yönden sarkıntılık yaptığını bu duruma sinirlenerek önce sopayla sonra bıçakla öldürdüklerini söyleyen zanlılar şahsı öldürdükten sonra bacaklarını keserek dışardan buldukları varile yerleştirdiklerini ve el arabasıyla ırmağa attıklarını ifade ettiler. Keskin'in cesedi yapılan incelemenin ardından Bartın Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırılırken, zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.