Müşteri memnuniyeti ve hızlı işlem başarılarıyla tüm Re/max Türkiye camiasında duayen olarak tanınan ve örnek alınan Profesyonel Gayrimenkul Danışmanı Asuman Mütevellioğlu, Samsun'da emlak sektörüne gönül vermiş profesyonellerin adresi olarak bilinen Re/Max Work Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi'ni tercih ederek, ekipte yerini aldı.

TEŞEKKÜRLER

Re/Max Work Ofis Brokeri Mert Akyıldız, 'Eğitime ve teknolojik uygulamalara önem vererek, bilgi donanımımızı her daim ileriye taşımak ve Samsun emlak sektörüne yön vermek ilkesiyle çıktığımız bu yolda bizi tercih eden tüm müşterilerimize ve değerlerimiz olan profesyonel gayrimenkul danışmanlarımıza teşekkür ederiz' şeklinde konuştu.

ONURLUYUZ

Re/Max Work Ofis Brokeri Muharrem Kalelioğlu ise, 'Asuman Mütevellioğlu, Samsun'da iş disiplini, müşteri memnuniyeti ve Re/Max'ın etik kurallarına bağlılığına sadık, çok başarılı bir gayrimenkul danışmanıdır. Ofisimize transfer etmekten mutluyuz, onurluyuz. Asuman Hanım'ın bu tercihi, Re/Max Work'ün başarısını bir kez daha sektör çalışanlarına göstermiştir. Gayrimenkul sektöründe, profesyonel ilkelerle ve hedeflerle çalışan ve çalışmayı hedefleyen tüm adayları ofisimize bekliyor, tanışmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek istiyorum' diye konuştu.