Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy Belediyesi Kültür ve Kongre Salonu'nda düzenlenen programda AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, başkan yardımcıları Aydın Karmil, Murat Karaman, Hüseyin Şenel ve ilçenin farklı mahallelerinde görev yapan imamlar ve din görevlileri ile bir araya geldi.

TOGAR, TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Togar, 'Bu zamana kadar çok seçim yaşadık ama bu seçimden sonra özellikle daha kapsamlı teşekkür etme borcu hissettik. Ülkemizin yaşadığı en önemli seçimlerden birisiydi. Milletimiz, yeni bir yönetim anlayışıyla alakalı bir karar verecekti. 24 Haziran'da Türkiye genelinde yüzde 52,5, Tekkeköy özelinde ise yüzde 68 oy alındı, tek partili dönemde dahi herhangi bir lidere verilmemiş bir destek söz konusu' diye konuştu.

ONUR DUYUYORUM

Toplumu şekillendirme ve kişilere yön verme noktasında din adamlarına büyük görevler düştüğünü kaydeden Togar, "Geleceğe, yarınlara ve toplumlara şekil veren iki grup insan vardır. Bunların birincisi din görevlileri, ikincisi ise eğitimcilerdir. Eğitimciler hayatın belli bir noktasında vardır. Din görevlileri ise çocuk doğduğu zaman kulağına ezan okumakla başlayan, öldüğü zaman defneden, toplumun doğumundan ölümüne kadar hayatın içinde olan kişilerdir. Hem yaşam süremizce bizlere doğruyu güzeli anlatır ve öğretirler hem de fani dünyada bizleri baki dünyaya hazırlarlar. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duyuyorum' şeklinde konuştu.

HİZMETE DEVAM

Ortak değerler için çalıştıklarını kaydeden Başkan Togar, 'Bizim birbirimize sahip çıkmamız gerekiyor çünkü hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Amacımız, hedefimiz bir. Ezanlar dinmesin, bayrağımız inmesin. Biz birbirimize sahip çıkarsak inşallah çok daha güzel, çok daha büyük hizmetleri hayata geçiririz. Önümüzdeki süreçte ortak davamız için bir ve beraber olarak, bu millete hizmet edeceğimizden eminim' dedi.
Diyanet-Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Yakup Demirbaş, Başkan Hasan Togar'a teşekkür plaketi vererek, 'Belediye başkanımız her konuda bizim yanımızda, bizlerden desteğini hiç esirgemiyor. Kendisine yapmış olduğu hizmetler ve destekleri için teşekkür ederim' diye konuştu.