KOMBİNE VE VİZE JESTİ

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Nuri Asan Tesisleri'nde Samsun amatör kulüp başkanlarını ağırladı. Yemek davetinde TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, ASKF Samsun Şube Başkanı Şener Aydın, Futbol İl Temsilcisi Hasan Özbulut ile Samsun amatör spor kulüplerinin başkanları hazır bulundu. Başkan İsmail Uyanık, yıllardır amatör kulüplerle Samsunspor arasında bazı istenmedik olayların yaşandığını ve bunları silip yeni bir sayfa açmak istediklerini söyledi. Başkan Uyanık ayrıca, amatör spor kulüplerinin 2018-2019 sezonu vize ücretlerini Samsunspor'un karşılayacağını, kulüplerin başkan, yönetici ve sporcularına kombine bilet verileceği müjdesini de verdi.

BİRLİKTELİK MESAJLARI

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, "Öncelikle davetimize katılan başkanlara teşekkür ediyorum. Samsunspor ile amatör kulüpler arasındaki köprüyü yeniden kurmak için bu birlikteliği sağladık. Karşılıklı olarak Samsunspor ile Samsun amatörü arasında anlaşmazlıklar oluşmuş. Biz gerek amatör kulüpleri yaşatmak adına her türlü özveriyi göstermeye, maddi manevi yanınızda olmaya hazırız. İsteğimiz Samsun amatöründen yetişen oyuncular Samsunspor'un tezgahından geçmeden, başka kulüplere gitmesin. Bu da sadece hemşericilik edebiyatıyla değil, herşeyin adını koyarak olacak. Bize vereceğin her futbolcular için sizlere maddi anlamda paylar vereceğiz" diye konuştu.

AMATÖRE PAY VERİLECEK

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık şöyle devam etti: "Yine biz bu oyuncuyu başka bir kulübe sattığımızda, yine kazanacaksınız. O takım başka bir yere sattığında yine kazanacaksınız. Bununla birlikte bu oyuncuları yetiştiren antrenörler de pay alacaklar. Böyle bir model kurmayı planlıyoruz. Böyle olursa Samsun amatörünün önü de açılmış olur. Biz buna hazırız. Bizimle yola çıkın, oyuncularınızı biz alalım ve siz de kazanın. Yine hakikaten Samsunspor altyapısı gibi çalışacağını bizlere ifade edenler olursa onlara da maddi destek, çim saha, hoca, malzeme konusunda yardımcı olmaya hazırız. İlerleyen günlerde imzalanacak protokolün detayları için yeniden bir araya geleceğiz."