Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Alkan ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dursun Uz ile AK Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi öncesi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Alaçam'da devam eden projeler ile ilgili görüşmeler yapıldı.

KARAASLAN'A TEŞEKKÜR

Başkan Uyar, Alaçam'da devam eden doğalgaz, Alaçam-Yakakent Devlet Hastanesi, Uluçay Sedde ve Köprü projelerinin hızlandırılması için gerekli girişimlerin yapılmasına destek ve katkı sağlanmasını istedi. Başkan Hadi Uyar ve beraberindeki heyet "Ankara'da yaptığımız görüşmelerde desteklerini esirgemeyen Samsun Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Çiğdem Karaaslan'a teşekkür ederim" dedi.

TESLİMAT YAKINDA

Başkan Uyar ayrıca, Alaçam Belediyesi'ne yeni alınan asfalt kombi makinasının montaj çalışmalarını yerinde incelemek üzere fabrikayı ziyaret edip, yetkilerden bilgi aldı. Yetkililer, montajın son aşamaya geldiğini ve teslimatının en kısa zamanda yapılacağını söyledi.