Ladik Belediyesi'nin 22. Akdağ Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile ortaklaşa gerçekleştirdiği toplu sünnet organizasyonu Ladik Devlet Hastanesi'nde yapıldı. Sünnet şöleninde bu yıl 43 çocuk sünnet ettirildi. Çocuklara önce belediye ve vakıf personeli tarafından kıyafetleri verildi ardından çocuklar uzman ekipler tarafından profesyonel ve steril şartlarda sünnet edildi.

BÜYÜK MUTLULUK

Sünnet çocuklarını ve aileleri hastanede ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerini ileten Belediye Başkan Vekili Orhan Yılmaz, 'Bu güzel günde çocuklarımızla beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Anne ve babaları tebrik ediyorum. Rabbim ebeveynlerimize evlatlarının mürüvvetlerini de görmeyi nasip eder, inşallah' dedi.

ŞÖLEN YAPILACAK

Erkekliğe ilk adımını atan 43 çocuğa, 17 Ağustos Cuma günü, Ladik Meydanı'ndan sünnet şöleni düzenlenecek. Program, şehir turu ve hediye takdiminin ardından Ladik Belediyesi Kuledibi Aile Çay Bahçesi'nde okutulan Mevlid-i Şerif ile sonlanacak.