PTT Çalışanları Dayanışma Derneği Genel Başkanı Onur Karagöl ve dernek temsilcileri, Samsun Vali Yardımcısı Hakan Kubalı'yı ziyaret etti. Genel Başkan Karagöl, postacılık mesleğinin zorluklarından söz ederek, postacıların Samsun'da ücretsiz seyahat kartından yararlanması ve yıpranma hakkı konusunda Kubalı'dan destek istedi.

ÜNİFORMAYI GİYDİ

Ziyaret esnasında misafirlerinin kendisine getirdiği PTT üniformasını sırtına geçiren Kubalı'ya, teşekkür eden Genel Başkan Karagöl, "Postacılık mesleğinin kendine has zorlukları var. Bizler ücretsiz seyahat kartından yararlanmak ve yıpranma hakkı konularında destek istiyoruz. Bu konuda Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla da görüşeceğiz. Çünkü postacılar yıpranma payını hak ediyor. Bugün bizleri ağırladığı ve misafirperverliği için Vali Yardımcımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

AİLEDEN BİRİYİM

Kendisini PTT ailesinden biri olarak gördüğünü belirten Kubalı ise ücretsiz seyahat kartı konusunda elinden gelen desteği vereceğini belirterek, "Zor şartlar altında görevini yerine getiren postacıların isteklerini kırmamız mümkün değil. Onlara desteğimiz her zaman sürecek" ifadelerini kullandı.

Barış BUDANOĞLU