Samsunlu doktorlar tarafından kurulan ve Samsun'un ilk sağlık kuruluşlarından biri olan Atasam Sağlık Grubu, 12 yılı geride bırakmanın haklı gururu ve sevincini yaşıyor. Yeni yaşını düzenlenen bir gece ile kutlayan grup çalışanları doyasıya eğlendi. Gecede kuruluşundan bu güne kurumda aralıksız on yıldır çalışanlar plaketle ödüllendirildi.

KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİYLE…

Gecenin açılış konuşmasını yapan Atasam Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tuğrul Akyazıcı, Samsunlu müteşebbis 4 doktorun bir araya gelerek kurduğu hastanenin kısa sürede verdiği kaliteli sağlık hizmetiyle adından sıkça söz ettiğinin altını çizerek, Çarşamba ve Tekkeköy'de açtıkları Tıp Merkezleri ile gurup olarak hızlı bir büyüme süreci içerisine girdiklerini söyledi Her branşta birbirinden değerli doktorlara ve tecrübeli sağlık ekibine sahip olduklarını ifade eden Dr. Akyazıcı, 'Ailemiz her geçen gün büyüyor, artıyor. 400'ü aşkın çalışanımızla Samsun'u en büyük kuruluşlarından biri haline geldik. 13.yılımıza adım atıyoruz. Bizi ayakta tutan tüm değerlerimize şükran ve minnet duyuyoruz' dedi.

SAMSUN'UN HASTANESİYİZ

Sağlık alanında bir Samsun markası oluşturduklarını, uluslararası ya da ulusal firma gücünü arkalarına almadan yollarına devam ettiklerini kaydeden Atasam Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tuğrul Akyazıcı, 'Samsun'un hastanesiyiz. Böyle olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. 2019 yılında da yatırımlarımız ve yeni hamlelerimizi devam ettireceğiz. Bunu gerçekleştirecek maddi, insani ve teknik alt yapımız hazır. Daha çok insanımıza istihdam yaratmak ilkelerimizden biridir' diye konuştu.

ATASAM BÜYÜYOR

12 yıl önce kendi imkanlarıyla kurdukları Atasam Hastanesi'nin geride kalan her yılda büyük bir gelişim gösterdiğinin altını çizen Dr. Akyazıcı, 'Çarşamba'nın ardından Tekkeköy'de vatandaşlarımıza sağlık hizmeti götürdük ve Tıp Merkezlerimizi devreye aldık. Bu yıl da yeni bir merkezimizi açmanın planlarını yaptık, çalışmalarını yürütüyoruz. Yoğunluk nedeniyle fiziki kapasitesi yeterli olmayan Derebahçe'deki Atasam Hastanesi'ni büyütme çalışmalarımızın sonuna geldik. İnşaat tamamlandığında hastalarımıza daha da kaliteli sağlık hizmeti sunacağız. Bu çalışma ile hastanemiz yüzde 50 oranında büyüme gösterecek. 12 yılı gururla geride bıraktık. Atasam Ailesinin büyüklüğünü gördükçe çalışma istek ve arzumuz daha da artıyor. Bugünlere gelmemizde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

Çizmeli Kedi Müzik Grubu eşliğinde gece boyunca eğlenen Atasam ailesi, yaş günü pastasını havai fişek ve balon gösterisi altında kesti.