Terazi burcunu 2016 Şubat ayında neler bekliyor? Aşk, sağlık, para ve kariyerinizde ne gibi değişiklikler var? Terazi burcu 2016 Şubat ayında neler yaşayacak?

İşte Hande Kazanova'nın yorumuyla 2016 Şubat ayı terazi burcu yorumu:

01 Şubat, özel hayatınızda sevdiğiniz insanla fikir ayrılıklarına düşebilir, bir anlamda çekişmeler yaşayabilirsiniz. Birbirinizi bu süreçte yanlış anlama ihtimaliniz de olabilir.

03 Şubat'ta aşk hayatınızda yakın çevrenizden aldığınız desteklerle güzel adımlar atmasını bileceksiniz. Bir yandan yaratıcılık ve sanatla uğraşanlar, kreatif işleri için yakın çevrelerinde bulunan olgun ve deneyimli insanlardan destek görebilirler.

06 Şubat'ta aile ve yuvanıza güzel gelişmeler, şanslar ve fırsatların karşınıza geldiğini göreceksiniz ve bu gelişmeler sizi mutlu edecek. 07 Şubat, ailenizle anlaşabileceğiniz tarihlerden. Bu tarihte çok çabuk para harcamaya yatkınsınız.

08 Şubat'taki Yeniay, aşk hayatınızdaki konu ve olayları belirliyor. Bu Yeniay ile beraber sanatsal işleriniz, yaratıcılık gerektiren alandaki tüm işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Yine aşk hayatınızla ilgili karar vermek istediğiniz konular varsa bu Yeniay'ı etkili bir şekilde kullanabilirsiniz.

10 Şubat, şanslı tarihlerden. Özellikle aile hayatınızda beklemedik güzel ilişkilerin devreye girmesi söz konusu olabilir. Güzel tekliflerin oluşması, parasal konularda güzel adımların atılması, 14 Şubat tarihinde de etkili ve 10 ile 14 Şubat tarihlerinde kendinizi aile ortamlarınızda huzurlu, mutlu, şanslı hissedeceksiniz.

17 Şubat itibarıyla eğlenceye daha fazla vakit ayırmanın zamanı gelmiş bulunuyor. Yeni bir ilişki için adım atmak iyi bir fikir olabilir. Eğer evliyseniz, daha fazla duygusal hayatınız açısından hareketli bir süreç içindesiniz.

19 Şubat'tan sonra bir yandan aşkı deneyimlemeye açık olduğunuz bir süreç içine giriyor, bir yandan da günlük rutin işlerinizde kendinizi göstermeye başlıyorsunuz. İş hayatınız önem kazanıyor. Bir ay boyunca işle ilgili konular, sağlıkla ilgili konular gündeminize yerleşecek.

22 Şubat'taki Dolunay, sizin kadersel alanınızda gerçekleşiyor sevgili Teraziler. Bu yüzden bu Dolunay'da beklenmedik birtakım hassaslıklara, gerginliklere hazır olmalısınız. Geçmiş konu ve olaylar karşınıza gelebilir. Bu süreçte hayatın kontrolü sizin elinizde olmayacak. Bu yüzden bu süreçte sakin olup olayları kontrol etmeden ilerlemeye çalışmalısınız.

25 Şubat, yakın çevrenizle beraber girişeceğiniz plan ve projeleriniz için kalıcı sonuçlar doğuracak işleri karşınıza getirebilir. Özellikle partnerinizle beraber atacağınız adımlar ve girişeceğiniz işler açısından 27 Şubat olumlu bir tarih. Evlilikle, ilişkinizi bir üst aşamaya taşımakla ilgili birtakım fikirleriniz varsa bu tarihte güzel kararlar devreye girecek.