SIKINTILI BÖLGE GÖRMEDİK

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını evinde tamamlayan Ladik Belediyepor'un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap 1. etaba kampını değerlendirdi. İlk etapta fiziksel hazırlık süreci geçirdiklerini belirten Teknik Sorumlu Eyüp Narşap, "Yeni oluşturduğumuz kadronun saha içerisinde neler verebileceğinin ilk izlenimlerini 1. etapta gördük. İlk
etapta fiziksel bir hazırlık sürecini yaptık. Nevşehir'de yapacağımız 2. etap taktiksel ağırlıklı bir süreç olacak. İlk etapta oyuncularımız çok gayretli ve istekli bir profil ortaya koydular. Şuana kadar ki yaptığımız 3 hazırlık maçında sıkıntılı bir bölge görmedik. Ancak takımın durumu hakkında kesin bilgiyi 2. etap kampından sonra söyleyeceğiz" dedi.

SAHADA ŞOV YAPACAĞIZ

Yeni sezona iddialı hazırlanan Ladik Belediyespor'un Teknik Patronu Eyüp Narşap, transfer ve yeni sezona dair önemli açıklamalarda bulundu. Kağıt üzerinde değil sahada şov yapacaklarını belirten Teknik Sorumlu Narşap, "Bu sezon mevkilerinin en iyilerini kadromuza kattık. Birileri bizi iddiasız kolay lokma gibi görüyor. Bizi kimse kolay lokma görmesin kılçık gibi boğazlarına batarız. Son günlerde kulağıma bu sezon Ladik'te isim transfer isim hoca yok gibi söylentiler geliyor. Neyin ne olduğunu sahada göstereceğiz. Kağıt üzerinde değil biz sahada şov yapacağız. Arkamızda sözünde duran bir yönetim var. Bu sezon herkesi şaşırtacak işler yapacağız" diye konuştu.

Mustafa CİVELEK