Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Örgütü, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi. Törene, CHP Samsun milletvekilleri Kemal Zeybek ve Neslihan Hancıoğlu, Atakum İlçe Başkanı Cemil Deveci, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DİKTAYA KARŞI DURMALIYIZ

Bayramlaşma töreninin ardından konuşan Milletvekili Zeybek, bayramları sevgi ve barış içerisinde daha büyük bir kucaklaşmayla geçirmek istediklerini belirterek, "Vatandaşlarımız yarından kuşku duyar halde. Başta bizler birbirimize sımsıkı sarılarak, örgütsel gücümüzü artırarak dikta rejimine karşı durmalıyız. Birliği, beraberliği ve güçlülüğü yeniden elde etmek zorundayız. Önümüzdeki seçimlerde Samsun halkının desteğinin Türkiye'nin yeniden güçlenmesi yönünde olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Milletvekili Neslihan Hancıoğlu ise tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı.

BAYRAM, MÜJDECİ OLACAK

İl Başkanı Mehmet Kundak'ın özel işleri nedeniyle bayramlaşmaya katılamadığını söyleyen İl Başkan Yardımcısı Şükrü Kumbasar, "Bayramlar sevginin, saygının, birlikte olmanın coşkuyla yaşandığı günler. Yaklaşık 100 yıllık geleneğin yansımasıyla bütün zorlukları aşmış bir partinin neferi olarak Kurban Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyorum. Umarım başarıyı elde edeceğimiz günlerin müjdesi olarak bu bayramı yaşarız. Ne kadar çok belediye elde edersek, dikta rejimine karşı o kadar gücümüz ve sesimiz olacak" sözlerini kaydetti.

Şükrü Berk ASKAR