Samsunspor'un, Yeni Orduspor'la oynadığı hazırlık maçında Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nun zemininin çok kötü olması dikkat çekti. Bakımı Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ait olan çim için yetkililer iyileştirme çalışmalarına başladı. Zeminin tüm bakımının tamamlanmasının 2 ayı bulacağı öğrenildi.

ÇİMLER KALKTI

Samsunspor, yeni sezonu pazar günü Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynayacağı Amed Sportif Faaliyetler maçıyla açacak. Bu karşılaşma öncesi son provasını Yeni Orduspor'la oynadığı hazırlık maçıyla yapan Samsunspor, kötü bir sürprizle karşılaştı. Tekkeköy'de bulunan Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nun zemini tıpkı stat açıldığı zamana dönmüş ve yerden kalkıyordu. Her iki takımın da zeminle mücadele ettiği maçta Samsunsporlu futbolcular da istediği performansı sergileyemedi.

2 AYA ANCA İYİLEŞİR

Karşılama biter bitmez Samsunspor'da yetkililer, bakımı Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ait olan tesisle ilgili görüşmelere başladı. Zeminin bir an önce futbola uygun hale getirilmesi istendi. Bakanlığın zemin için anlaştığı firma yetkilileri de çimlendirme ve bakım çalışmalarına başladı. Ancak sorunun bir kaç maç daha devam edeceği ve zeminin tamamen 2 aya anca iyileştirileceği öğrenildi. Pazar günkü Amed Sportif Faaliyetler maçı için kalıcı olmasa da bir takım önlemler alınacak.

ÇALIŞMA BAŞLADI...

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan zemin ihalesini alan firma çalışmalara başladı. Firma yetkilileri ilk gün itibariyle bozulan zemini düzleştirme ve yeniden çimlendirme çalışmaları yaptı. Maça kadar zeminin daha iyi olacağı ifade edildi.

FUTBOLCULAR ZORLANDI...

Önceki akşam oynanan Samsunspor- Yeni Orduspor maçında her iki takım futbolcuları da bozulan zeminde bir hayli zor anlar yaşadı.