120 SPORCU KATILDI

Havza Belediyesi ve İlk Kıvılcım Spor Kulübü tarafından Yaz Futbol Okulları Şenliği düzenlendi. Havza Şehir Stadı'nda düzenlenen şenliğe İlk Kıvılcım Spor Kulübü'nün yanı sıra, Amasya Belediyespor, Merzifon Belediyespor ve Vezirköprü Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü yaz futbol okullarında eğitim gören 8-10 yaş arası 120 futbolcu katıldı. Futbol şenliğinin tek kız oyuncusu olan İlk Kıvılcım Spor Kulübü oyuncu Nehir Sezer ilgi odağı oldu. Şenlikte minik futbolcular kendi aralarında oynadıkları maçlar ile hem eğlendiler hem de yeteneklerini sergilediler.

KATKI VERİYORUZ

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, sporun her branşına katkı vermekten mutlu olduklarını belirterek, "Çocuklarımızın iyi birer birey olarak yetişmesi için spor yapmaları için teşvik edilmesi önemli. Bu sayede gençlerimiz hem kötü alışkanlıklardan uzak duruyorlar hem de bir spor dalı ile uğraşıyorlar. Havza Belediyesi olarak her zaman spora ve sporculara olan desteğimizi sürdüreceğiz" dedi. İlk Kıvılcım Spor Kulüp Başkanı Yaşar Kayacan ise, "Yaz spor okullarının sportif başarının yanı sıra amaçları iyi insanlar yetiştirmek. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz futbol şenliğini geleneksel hale getirmek en büyük arzumuz" diye konuştu.

PLAKET VERİLDİ...

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, katılan tüm kulüplere plaket takdim etti. Ayrıca şenlikteki tek kız sporcu Nehir Sezer de plaketle ödüllendirildi.