KULÜP ÇAĞ ATLIYOR

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık'ın 13 yıl aradan sonra gelip, Yıldırım Holding Ceo'su ve İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım'la yeniden ayağa kaldırdığı Samsunspor, her alanda çağ atlıyor. Şampiyonluğa oynayan bir futbol takımı kuran Samsunspor yönetimi, diğer alanlarda da Süper Lig seviyesinde çalışmalar yapıp, kulübün geleceği için her ayrıntıyı düşünüyor. Sosyal medyada kampanyalar, videolar ve fotoğraflarla da Samsunspor adından sıkça söz ettiriyor.

ÇALIŞMA YAPILACAK

Yönetim bir yandan da ciddi rakamlarda borçlar ödüyor. Döviz kurlarındaki dalgalanmalara rağmen kulübün önünde engel olan dosyalar tek tek kapatılıyor. Her anlamda ciddi gelişmelerin yaşandığı Samsunspor'da yönetim, bir konuda ise hüsran yaşadı. Yaklaşık 1 ay önce satışa sunulan kombine biletlerden bugüne kadar sadece bin 500 adet ve formalardan da 500 adet satılması yönetimi bir hayli üzdü. Yönetim bu sayıları artırmak için çalışma yapacak.

KÜLTÜR GELİŞMELİ

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, "Ülkemizde kombine kültürü çok gelişmiş durumda değil. Şu anda sayı bin 500 civarında. Bu kültürü geliştireceğiz. Bunun için yönetim olarak gerekli çalışmalar yapacağız. Formalarımız da satışa çıktı. Hedefimiz bu sezon 30 bin forma satmak. Satışlar ilk günlerde yavaş başlasa da taraftarımızın bu konuda hassas davranacağına eminiz. Tek hayalimiz herkesin konuşacağı ve parmakla gösterilen bir kulüp olmak" dedi.