Havza Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, amaçlarının ilçe sakinlerinin ulaşım konularında sıkıntılarını gidermek olduğunu belirtti.

KARGAŞA YARATIR

Başkan İkiz, 'Burada alınacak tek taraflı kararlar, çözümden daha çok kargaşaya sebebiyet veriyor. O yüzden bu işin asıl muhatapları olan sizlersiniz ve şehir için hat sahipleri ile halkımıza en iyi hizmeti ulaştırma çabasındayız. Yine halkımız ve sizlerden gelen talepler doğrultusunda Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) ile taleplerinizi yerine getireceğiz' şeklinde konuştu.

BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Havza Şehir İçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mahmut Aytekin ise amaçlarının vatandaşlara hizmet olduğunu belirterek, 'Bu doğrultuda yapılan bu tür toplantılar bizler için önemli. Alınacak ortak kararlar doğrultusunda halkımıza daha kaliteli hizmet etmek edeceğiz' dedi.
Yapılan toplantıda ilçede 6 farklı noktaya şehir içi minibüs durağı koyulmasına karar verildi. Toplantıya ayrıca Belediye Yazı İşleri Müdürü Fatih Çeri, Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Çörekçioğlu, Zabıta Müdürü Erhan Demir ve şehir içi hat sahipleri katıldı.