YENERSEK LİDER OLURUZ

Samsunspor Başkan Yardımcısı Emin Kar, taraftara seslenerek maç biletlerini son güne bırakmamaları konusunda uyardı. Emin Kar, 'Samsunspor tarihinde ilk defa 2'nci ligde oynamanın dezavantajlarını yaşıyor. İçeride oynadığımız ilk Amed Sportif Faaliyetler maçından galip geldik. Deplasmanda oynadığımız Gümüşhanespor maçında gelen 1 puan ise önemli. Sancaktepe Belediyespor takımı 6 puanla geliyor. Bizim de 4 puanımız var. Yenersek büyük ihtimalle lider olacağız' dedi.

25 BİN KİŞİ BEKLİYORUZ

Taraftarın en kötü günde bile yanlarında olduğunu ifade eden Emin Kar, '38-39 senedir ben bu takımdayım. Her zaman taraftarımız bize zor günlerimizde sahip çıkmıştır. Geçen Amedspor maçında 17 bine aşkın seyircimiz vardı. Bunu 25 bin hatta daha da fazlaya yayarak bu haftaki maçımızı da onlarla beraber kazanıp iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz. Her zaman dediğimiz gibi taraftarımız bizim en kötü günümüzde yanımızda olmuştur'diye konuştu.

TARAFTAR RAHAT EDECEK

Maç biletleri konusunda taraftara seslenen Samsunspor Başkan Yardımcısı Emin Kar, 'İlk hafta Amed Sportif Faaliyetler maçında bir sıkıntı yaşadık. Onun için taraftarımız biletlerini maç gününe bırakmadan bugün veya yarın halletmelerini tavsiye ediyoruz. Emniyet Müdürümüz ile geçen hafta yaptığımız toplantıda bariyerler konusunda taraftarımızın daha rahat maça girip çıkmalarını sağlayacağız. Taraftarımızın biran önce biletlerini almalarında fayda olacağını düşünüyorum'dedi.