Öğrencilerden gelen talep üzerine Belediye Başkanı Mustafa Koca, Üniversitede öğrencilere aşure dağıtılması için ilgili birimlere talimat verdi. 500 kişilik hazırlanan aşure stantları Emet meslek yüksek okulu bahçesinde yerini alırken, Başkan Koca bizzat öğrencilere kendisi aşure dağıttı.
Emet ilçesine yeni gelen öğrencilerin ilçe ve halkla kaynaşması adına önemli bir organizasyona imza atıldığını ifade eden Emet Meslek Yüksek Okul Müdürü Uğur Saylan, ' Sosyal medya günümüzün en etkin araçlarından birisi. Facebook, twitter, instegram gibi sosyal medya hesapları popüler ve gençlerimizde bunu etkin kullanıyorlar. Belediye başkanımız da sağolsun sosyal medyadan yapılan çağrıya duyarsız kalmayarak böyle bir organizasyon gerçekleştirdi. Kendilerine okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz 'dedi.
Aşurede bir araya gelen farklı lezzetlerin eşsiz bir lezzete tat verdiği gibi, ülkenin dört bir yanından Emet ilçesine okumaya gelen öğrencilerinden şehre değer kattığını belirten Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, 'Belediyemizce daha önce 5 bin kişilik aşure dağıtımlarımızı farklı noktalarda yapmıştık. Okulumuz öğrencilerinden de belediyemiz sosyal medya hesaplarına bu yönde talep gelince bugün gençlerimize aşuremizi ikram ettik. Tabi buda bizim bir eksikliğimiz diyelim. Mesajı atan arkadaşımıza özellikle teşekkür ediyorum. Ülkemizin dört bir yanından ilçemize gelen öğrencilerimiz bizlerin evladı. Bu gençlerimiz anne babalarımızın bizlere emaneti. Her zaman taleplerini bize iletebilirler. Kapılarımız kendilerine sonuna kadar açık. Randevu almadan direk belediyemize gelerek bizlerle görüşebilirler 'dedi.
Öğrenciler Belediye Başkanı Mustafa Koca'nın sosyal medyadan seslerini duyup, duyarsız kalmayarak bu etkinliği gerçekleştirmesinden dolayı kendilerine teşekkür ettiler.(YD-EFE)