Havza Belediyespor Başkanı Aziz Pekşen sosyal medya hesabında şok açıklamalarda bulundu. Başkan Pekşen, "Takımı dağıtmamız istendi. Bu takımda Havza sevdalılarının emeği var. Gerçek Havza'lılar ne zaman git derse ben o zaman giderim" dedi

LİGDEN ÇEKİLMEMİZ İSTENDİ

Havza Belediyespor Başkanı Aziz Pekşen sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Pekşen, bazı kesimler tarafından takımın ligden çekilmelerini istedikleri ve ciddi yaptırımlar uygulandığını söyledi. Pekşen, "Üzerimizde yoğun bir baskı var. Şehrin markası olan takımımızı ligden çekmemizi istediler. Belediyenin hiçbir şekilde destek vermeyeceğini ilçemizin markası olan kulübü dağıtmamız konusunda yönetimimiz üstünde baskı kurmaya çalışıyorlar. Kimsenin bu şehrin takımını yok etmeye hakkı yok. Şehirde taraftar ayaklandı. Şehirde farklı algılar yaratılmaya çalışıyor" diye konuştu.

HAVZA HALKINA EMANET

Yardım kampanyası başlattıklarını ve taraftarlar istediği sürece kulübün başkanlığını bırakmayacağını belirten Pekşen, "Takımı bir haftadır istiyorlar. Gelin sahip çıkın dedik. Ancak kimse sahip çıkmadı. Takımı dağıtmamız istendi. Biz bunu Havza halkına açıklayamayız. Bu takım Havza halkına emanettir. Ben cebimdeki son kuruşuma kadar bu takıma destek vereceğim. Samsun valimizi, kaymakamımızı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüzü ve Havzalıları şehrimize sahip çıkmaya davet ediyorum. Havza sevdalıları ne zaman git derse ben o zaman giderim" dedi.

ŞİRİNLER TAKIMININ YANINDA...

Havzalı Şirinler Taraftar Grubu Lideri Emre Aysan, Başkan Aziz Pekşen'in yanında olduklarını söyledi. Aysan, "Aziz Pekşen ve ekibinin her şartta yanındayız. Başlatılan yardım kampanyasına tüm Havzalı hemşehrilerimizin katkı sağlamasını istiyoruz. Haydi Havza takımına sahip çık"dedi.

Mustafa CİVELEK