Biz dizi etkinlik ve ziyaret için İstanbul'a bulunan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, hemşehrileri tarafından yapılan davet üzerine İkitelli'de sünnet düğününe katılarak hemşehrilerinin mutluluklarına orta oldu. İkiz, İkitelli'de sigorta işi ile uğraşan Havzalı Serdal ve Pelin Koç çiftinin çocukları Bertuğ ve Giray Koç'un sünnet merasimlerine katıldı.

DAHA DA BÜYÜYECEK

Sünnet merasiminde konuşma yapan Başkan İkiz, sünnet merasime katılmaktan ötürü duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, 'Bu vesile ile birçok hemşehrimizi gördük, hasret giderdik ve hasbıhal ettik. Havzamız yapılan termal tesis ve Havza OSB'de yapılacak yatırımlar ile daha da büyüyecek. Sizler buralara ekmek için geldiniz ve yerleştiniz. İnşallah bundan sonra ki süreçte gençlerimiz Havza'da kalacak. Hemşehrilerimizden isteğimiz memleketinize sahip çıkmanız ve emekli olduğunuzda baba topraklarına dönmeniz. Sünnet olarak erkekliğe adım atan çocuklarımız ülkesine, vatanına, milletine, bu ülkeyi kuranlara saygıyla, sevgiyle bağlı olsunlar, İnsanımızı sevsinler. Allah mürvetlerini göstersin inşallah' dedi.

Düğün merasimine Başkan İkiz'in yanı sıra HADEF Genel Başkanı Enver Şahin, HASİAD Genel Başkanı Fikret Bıyık, Havzalı hemşehri dernekleri temsilcileri ve davetliler katıldı.