MAÇA DAVET ETTİ

Samsunspor Reklam ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Şensoy, kulübün her zaman yanında olan belediye başkanlarına ziyaretlerini sürdürüyor. Şensoy, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nu ziyaret ederek, kulübe katkılarından dolayı teşekkür plaketi sundu.

Ziyaretlerde Samsunspor'un durumunu da değerlendiren başkanlar, takıma başarı diledi. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Samsunspor'a her daim sahip çıkmalıyız. Marka değeri olan bir takımımız var. Son haftalarda takımımız güzel bir ivme yakaladı. Yönetim, şirket ve idari anlamda da kulübümüz rayına oturdu. Tüm hemşerilerimizi Gaziantepspor maçına davet ediyorum. İnşallah bu maçta 20 binin üzerinde bir seyirci statta olur. Bizler yerel yöneticiler, belediye başkanları olarak kulübümüz için elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonra da yapacağız" dedi.

ŞEHRİMİZİN MARKASI

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise, "İlimizin en önemli markası Samsunspor, özellikle son yıllarda sportif anlamda düşüş sergiledi. Ancak özellikle İsmail Uyanık başkanın ve yönetiminin gelişiyle Samsunspor eskiye dönecek. Buna inanıyoruz. Takımımız son haftalarda güzel bir çıkış yakaladı. Bu hafta da Gaziantepspor maçı var. Ben takımın kazanarak yoluna devam edeceğine inanıyorum. Biz de Atakum Belediyesi olarak takımımızın eski günlerine bir an önce dönmesi için elimizden gelen desteği veriyoruz" diye konuştu. 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu da şöyle konuştu: "Samsunspor'da İsmail başkanla yeni bir çehre yeni bir düzen oluştu. İnşallah yeni yönetimle birlikte Samsunspor kötü günlerini geride bırakacaktır. Samsunspor'un özlediğimiz şaşalı günlerine döneceğine inanıyoruz. Takımımız gayet iyi gidiyor. Bundan sonra tüm maçlarımızı kazanarak takımımız şampiyon olacağına inanıyorum."